VI TILBYR

Ullern Trening er et premium treningssenter med det nyeste og beste innen treningsapparater og teknologi.

BLI MEDLEM

Mer enn bare trening

Vi vil motivere og engasjere deg til å yte ditt beste. Vi tilbyr ikke bare flotte treningsfasiliteter, men vi ønsker også å være en fasilitator for trening. Våre personlige trenere og fysioterapeuter har høy kunnskap innen menneskekroppen, treningslære og kosthold.


Flotte fasiliteter

Ullern Trening er et splitter nytt treningssenter med delikate, lyse og moderne lokaler. Hos oss finner du ekspress sone, innbydende garderober, barnepass osv. Treningsområdene inkluderer funksjonell sone, kondisjonspark, spinningsal og treningssal med mulighet for Hot Yoga.

Arkitekten som har vært ansvarlig for Ullern Trening er Nordicarch som også er arkitekten for utbyggingen av Gardermoens nye transitthall.

Det nyeste og beste innen teknologi

Vi tilbyr det siste innen teknologi og treningsapparater fra blant annet Technogym og Mywellness Cloud, hvor du som medlem kan følge med på dine egne treningsøkter og resultater.

Legevakt Vest

Ullern Trening vil med sin samarbeidspartner Legevakt Vest kunne tilby deg som medlem et bredt spekter av tjenester innen helse.

I helseklinikken vil du som medlem få hjelp til alt fra dagkirurgi, kiropraktorer, osteopati, manuell terapi, ernæringsfysiolog og psykiater.

Sentral beliggenhet

Ullern Trening har en sentral beliggenhet rett ved siden av Ring 3. Adressen er Silurveien 2, 0380 Oslo.


[bxslider id=»slideshow1″]

Ullern Trening ligger i Silurveien 2 og er et komplett treningssenter med god beliggenhet, topp apparater og treningsrom.

KOM I GANG
MED TRENINGEN!

BLI MEDLEM