26.03.2020

Kjære Ullern Trening medlem,

I 2015 åpnet vi dørene på Ullern Trening. I disse 5 årene har vi sammen med dere og ansatte bygget opp et treningssenter med stort fokus på treningsglede og helse. Hver eneste dag har vi møtt mange fine treningsglade mennesker som har gjort vår jobb til verdens beste. Torsdag 12. mars var et vendepunkt for alle oss på Ullern Trening. Da kom beskjeden fra myndighetene om at alle treningssentre måtte stenge. 25 ansatte måtte permitteres, de ansatte som hver dag har møtt våre medlemmer med et smil.

Statsministeren hadde i forgårs ny pressekonferanse om videre tiltak for å stoppe spredningen av koronaviruset:

“Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april” (https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/tiltakene-mot-koronavirus-viderefores/id2694682/).

Dette er veldig trist for Ullern Trening, for bransjen, for Norge… ja, for hele verden.

Men oppi alt dette, må vi tenke at vi bidrar til et friskt og sunt samfunn, og at vi tar vår del av dugnaden.

Vi håper at du sammen med oss blir med på dugnaden som nå pågår, ved å forholde deg til myndighetenes anbefalinger, og ikke sier opp ditt medlemskap på grunn av virussituasjonen.

Ullern Trening er i god dialog med samarbeidspartnere, bank, huseiere og leverandører for å få til gode løsninger i denne tøffe perioden. Vi ønsker av hele vårt hjerte at våre ansatte skal ha en arbeidsplass å komme tilbake til og at våre kjære medlemmer fortsatt skal ha deres lokale tilbud når denne unntakstilstanden er over.

Vi er glade i deg! Vi har opprettet en Facebook-gruppe for våre medlemmer “Tren med Ullern Trening- vi heier på hverandre!”. Du skal også ha mottatt en e-post om online oppfølging. Bli med i gruppen, benytt deg av det tilbudet vi har og vær i aktivitet sammen med de du bor sammen med. Våre ansatte bidrar gledelig i denne situasjonen for at vi alle skal holde aktiviteten oppe.

Til dere godt voksne. Tonje og Elisabeth har i dag laget et program tilpasset timen “shape workout voksen”. Denne vil vi dele i Facebook-gruppen, men om du ikke er på Facebook, send oss en mail, så sender vi deg programmet. Ta godt vare på deg selv og hold deg frisk!

Vi håper vi kan åpne dørene igjen, sammen med deg, så fort som mulig!

Med ydmyk hilsen fra hele team Ullern Trening. ❤️

 

12.03.2020

❌ Varsel om stenging ❌

Myndighetene har nå bestemt at alle treningssentre må stenge fra 12. mars kl. 18:00 og t.o.m. torsdag 26. mars.

Når det gjelder ditt medlemskap, så håper vi alle vil være med på dugnadsånden og med å opprettholde medlemskapet i en slik tid. Dette for å hjelpe en liten lokal bedrift med å komme seg gjennom denne unntakstilstanden. Vi har stor pågang på telefon og e-post, og ber om forståelse for at svartiden blir lenger enn normalt.

Vi oppfordrer alle til å holde seg i aktivitet hjemme om du er i karantene eller ute om du har mulighet. Vi har lagt ut noen hjemmetreningsprogrammer her med tips du kan gjøre hjemme/ute. Vi vil også komme med tips på sosiale medier. Følg oss gjerne på Facebook og på Instagram.

Nå håper vi alle vil stå sammen med oss for folkehelsen.

Mvh Ullern Trening 💜