Personlig trening

SE PRISER

Hvorfor bør en benytte seg av tjenesten personlig trener? Raskere resultater, økt motivasjon, kunnskap og ikke minst sikkerhet rundt treningen er noen, i en rekke argumenter for hvorfor en bør benytte seg av en personlig trener. Treneren skreddersyr og tilrettelegger treningen etter dine mål, ønsker, behov og forutsetninger.

Elisabeth Reiersen

Personlig trener

Telefon: 99504995
E-post: elisabeth@ullerntrening.no

Elisabeth har en glødende interesse for trening og ernæring, og er utdannet Personlig Trener og gruppeinstruktør ved Norges Idrettshøgskole.

«Jeg ser på det som en stor glede å få bidra til at andre mennesker kan etablere et sunt og godt kosthold, samt å motivere til fysisk aktivitet. For meg handler trening om glede og energi, det skal være en positiv opplevelse som gir mestringsfølelse, godt humør og masse overskudd.»

Marie Lille-Homb Skarseth

Telefon: 98871088
E-post: marie@ullerntrening.no

Marie var ferdig utdannet fysioterapeut i 2012, og har jobbet mye med idrett og treningsrelaterte skader og plager. Hun har også jobbet som dansetrener, og er i dag også trener og fysioterapeut innen håndball. Hennes styrker er opptrening etter skader, forebyggende trening for å motvirke skader, samt tilpasse morsomme økter til hvert individ.

«Med meg skal du få morsomme og tilpassede økter til ditt nivå, for å bli en bedre utgave av deg selv!»

Karianne Amundsen

Telefon: 92830116
E-post: karianne@ullerntrening.no

Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? Har du en drøm du ønsker å oppnå? Karianne er en positiv og engasjert PT som vil hjelpe deg med dette! Hun har flere års erfaring innen styrketrening, og har en unik kunnskap angående vektreduksjon, da hun selv har gått ned over 30 kg fett gjennom målrettet trening og kosthold.

«Når du trener med meg får du en tøff, men morsom økt, hvor fokuset er på mestring og treningsglede! Sammen kan vi jobbe effektivt med å nå dine mål, enten det er å gå ned de ekstra kiloene, makse i styrkeløft, eller å bli den beste versjonen av deg selv!»

«Fall in love with the process and the results will come.»

Johan Lindstrøm

Telefon: 91603360
E-post: johan@ullerntrening.no

Johan er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole. Dette er en trener med god fartstid som kontinuerlig søker utvikling og økt kunnskap – noe han gjør gjennom å gjennomføre en rekke kurs årlig. Johan ønsker å bidra til å gjøre deg funksjonell i forhold til ditt daglige- liv, ønske(r) og behov, eller gjøre deg monster-sterk og lyn-rask som en profesjonell atlet.

«Jobben som Personlig Trener gir meg anledning til å bidra med noe positivt i andre menneskers liv og dele metoder for å ta vare på egen helse.»

Vitaly Essenheim

Telefon: 458 16 605
E-post: vitaliy@ullerntrening.no

Vitaly er Personlig Trener og tidligere toppidrettsutøver med en master i pedagogikk. Han innehar gode kommunikasjonsegenskaper slik at begge parter blir raskere trygge på hverandre. En nøkkel for å oppnå gode resultater.

En fagkyndig trener med bred kompetanse innen styrketrening og vektnedgang. Vitaly kan hjelpe deg med å strukturere treningen og kosthold slik at dere kan jobbe målrettet sammen på en trygg og lærerik måte.

Fredrik Hagavik

Telefon: 952 37 451
E-post: fredrik@ullerntrening.no

Fredrik er en dyktig og humørfylt trener med flere år på baken som Personlig Trener. Han er en god lytter som bli kjent med deg som person for å finne din drivkraft til fysisk aktivitet, lyst og mestring. Fredrik som trener er også synonymt med struktur – noe som gir gode resultater.

Petr Fujera

«I am here to help you with physio training to make you feel strong and fresh. A functional workout is one of the top preventions for your health. It avoids injuries and strengthens your immune system. It also heals. Together we can recover your shoulders, knees, or back. Every day all of us have a possibility to make something meaningful that brings progress. Spending more time and energy doing progressive things give us a positive feeling which leads to the presence of joy in our lives.»

– Rehabilitation Prague School: Certified Trainer of Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS)
– Norman’s Academy Prague: Certified Personal Trainer
– Norman’s Academy Prague: Certified Nutrition Consultant
– Edu Spa College: Certified Sport Masseur

Kristian Hervig

Telefon: 97000363
E-post: kristian@ullerntrening.no

Kristian møter du i flere roller på senteret, og i rollen som personlig trener er han en sprudlende kar som gir alt av seg selv for klienten. En dyktig trener med god fartstid og pedagogisk tilnærming til faget. Kristian har spesialisert seg på styrketrening, fettforbrenning og muskelvekst. Han skreddersyr et opplegg for deg, basert på dine ønsker, behov og forutsetninger.

«Med godt humør, pågangsmot og målrettet planlegging kan en få til alt.»

Zoë van der Weel

Telefon: 941 71 490
E-post: zoe@ullerntrening.no

Som tidligere OL-utøver i håndball, vet Zoë at det kreves hardt arbeid over lengre tid for å få resultater. Er du ute etter å forbedre prestasjoner innen idrett eller egen trening er dette en PT som setter de kravene som er nødvendige for at dine mål blir realisert.

– Mastergrad i fysisk prestasjonsevne fra NIH
– Spiller aktivt 1 div. håndball på Aker Topphåndball
– Jobber på Wang Ung og Wang Toppidrett som fysisk trener

«Det er i motbakke det går oppover».

Kari Ann Egeland (Yoga PT og coach)

Telefon: 932 55 068
E-post: kaegeland@gmail.com

Kari Ann brenner for yoga og coaching, og at kunden skal oppdage mulighetene for bedre balanse i hverdagen. Hun er utdannet yoga og meditasjonslærer fra India, og coach fra anerkjente CTI i USA. Kari Ann fokuserer på å finne balansen mellom det fysiske aspektet i yoga og avstressingsteknikker. Hun tilbyr timer spesielt tilpasset kundens ønsker og behov, og kan i tillegg tilby ayurvedisk reflexologi fotmassasje som er en fantastisk avstressende behandling. Hennes coaching hjelper deg å nå mål og livsendringer, og å finne dine indre ressurser som vil hjelpe deg videre.

Nizam Valentino Kerigo

Nizam har siden 2010 presset klientene sine forbi det de selv trodde var deres fysiske grenser. Han har på den måten hjulpet dem å både oppnå stor suksess, og å få kjenne på mestringsfølelsen. Hans evne til å se mennesket og dets behov er unik; om det er hjelp til å komme seg gjennom hverdagen, eller til å prestere på høyt nivå – så ser Nizam deg, og coacher deg gjennom det. For han så er dette ingen hobby men mer en livsstil – en genuint interessert og kunnskapsrik trener og coach.

Med Nizam som PT, vil alle øktene være nøye planlagt og tilrettelagt ut ifra akkurat dine mål og forutsetninger. På grunn av hans brede erfaring og kompetanse kan du alltid føle deg trygg og ivaretatt. Han er faglig sterk på alt fra styrke/kondisjon, basistrening og vektnedgang, til opptrening av skader og trening av profesjonelle utøvere. Han har en lang historie med fornøyde kunder, men sulten som han er; fortsetter han å strekke seg mot mer kunnskap, erfaring og utfordringer.

Beate Amdahl-Skorpen

Beate er personlig trener med utdanning fra Norges Idrettshøyskole. Hun er også tidligere toppidrettsutøver og verdensmester i styrkeløft. Hun liker å utnytte årstidene, og bruker gjerne områdene rundt ute så vel som treningslokalet inne. I trenerrollen opplever hun det givende at en sammen kommer steg for steg nærmere målene en setter.

Hun har jobbet mange år med en forkjærlighet til fysisk aktivitet og helse. Og mener at det er nærmest rett at alle skal ha bevegelse i hverdagen, uansett alder. Beate er også gründeren av idrettsbarnehage, og driver i dag Bevegelsesglede AS. Bevegelsesglede “En naturlig del av livet!” Fokus på bevegelsesglede og å bevare funksjonalitet og kroppsbeherskelse.

Rita Lunde Haugland

Rita er spesielt interessert i hvordan vi kan forebygge aldring og bruke fysisk aktivitet og ernæring som medisin. Av nysgjerrighet dykker hun dypt inn i de utfordringene du måtte ha slik at hun kan hjelpe deg best mulig og benytter seg gjerne av tverrfaglig samarbeid.

“Jeg er her for deg og vil hjelpe deg med å oppretteholde gode vaner over tid knyttet til fysisk aktivitet og kosthold. For å oppnå målbare resultater over tid så trengs det kontinuitet og arbeidsinnsats. Hvis du er villig til å gjøre en innsats har jeg lyst til å hjelpe deg.”