10.06.2020

Kjære medlemmer,

Vi åpner endelig! Mandag 15. juni åpner vi dørene kl. 09:00 og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til treningen. Virke Trening hadde fredag den 5. juni møte med helseministeren. Han bekreftet intensjonen om å gjenåpne treningssentre den 15. juni som planlagt.

Neste steg i prosessen mot gjenåpningen er at helse- og omsorgsdepartementet (HOD) skal ta endelig avgjørelse om gjenåpningen av treningssentre denne uken (uke 24). Det bekreftes at planen er å følge oppsatt dato den 15. juni for gjenåpningen. Vi håper og tror at myndighetene velger å gjenåpne treningssentre som planlagt, vi skal ha senteret klart til åpning. Åpningstidene vil det komme endringer på, men vi venter fortsatt på avklaring rundt ubemannet tid.

Vi valgte å stoppe trekket av medlemsavgift og alle innbetalinger 1. mai og 1. juni. Det har satt oss i en vanskelig posisjon, men vi har fortsatt troen på at det har vært riktig avgjørelse. Vi håper og tror at våre medlemmer er med på reisen vi nå skal gå sammen. Vi har planlagt åpningsdato den 15. juni som gjør at vi velger å starte trekket av medlemskap for perioden 15. til 30. juni, med forfall 25. juni. Videre vil man faktureres pr. mnd som normalt, med forfall 1. i mnd. for kommende mnd. Du som medlem trenger ikke å foreta deg noe som helst nå. Når det gjelder kompensering for betalt medlemsavgift i halve mars og hele april, vil det senere komme et spørreskjema om du ønsker kompensasjon eller ikke, og kompensasjonen vil da gjennomføres i løpet av 2020 for de som ønsker det. Dette for at vi kan spre inntektstapet utover året, og slik at vi kan tilby så godt produkt som mulig med de ekstra tiltakene som kreves.

Tiden som kommer vil bli tøff for vårt kjære treningssenter, det ligger det ingen tvil ved. Vår fremtid belager seg på at våre medlemmer velger å beholde sitt medlemskap. Vi får en del ekstra utgifter etter åpning i tråd med betalingsutsettelser hos våre leverandører. Vi tør heller ikke belage oss på innmeldinger som vi pleier, derfor så er det kritisk at våre medlemmer velger å beholde sitt medlemskap for å beholde Ullern Trening. Vi ser oss derfor nødt i denne krisen til å ikke godkjenne frys for denne sommeren.

Regler og rutiner fra gjenåpningen den 15. juni:

Om gruppetimer:

– Vi starter opp med gruppetimer fra 16. juni. Timeplanen vil være tilpasset situasjonen og at vi går inn i lavsesong med sommer.
– Det blir ca. 50% belegg på timene slik at vi kan ha god avstand i salen og sørge for at vi har den kontrollen som trengs for å følge tiltaksplanen.
– Vi vil ha ekstra gode rutiner for vask av utstyr og arealene, slik at du skal kunne dra på trening og føle deg trygg.
– Alle deltakerne vasker utstyr etter treningen, dette gjør vi for at besøket skal være bra for alle.

Generelt:

– Alle medlemmer skal vaske av utstyr som brukes, dette gjelder alt fra apparater, frivekter og kondisjon.
– Vi har enda ikke fått noen begrensning på antall i lokalet samtidig, men vi vet at det er 2-meters avstand på kondisjonstrening og 1-meter på “vanlig trening”. Vi kommer derfor til å ha annethvert apparat i kondisjonsavdeling i bruk, og så sørger vi for å ha god avstand mellom apparatene.
– Garderober blir stengt. Kom ferdig skiftet til trening og med ferdig påfylt vannflaske.
– Praktiser grundig hånd- og hostehygiene. Desinfiser deg ved ankomst og avreise.
– Bli hjemme ved hoste/forkjølelsessymptomer.
– Alle skal benytte rent håndkle og rene innesko ved all type trening.
– Unngå klemming og håndhilsing.
– Vi har salg av varer i shopen dersom du vil kjøpe proteinbar, noe å drikke på eller håndkle.

Alle tiltakene som legges til rette vil vurderes hver eneste dag for å sørge for at alle har det bra på Ullern Trening. Det er veldig viktig at du som medlem overholder alle regler som blir gitt, slik at vi fortsatt kan holde treningssenteret åpent.

Vi vet ikke hvor lang tid disse reglene og rutinene har kommet for å bli, dette evalueres fortløpende. Vi ønsker uansett at alle skal føle seg trygge, og så gleder vi oss veldig til å se deg på treningssenteret.

Nå er det ikke lenge til vi sees på trening! 🤗

Mvh,
Team Ullern Trening

09.06.2020

Vi ønsker deg velkommen til åpning mandag 15. juni! 🙌 🙌 🙌

07.05.2020

Vi går for åpning 15. juni! 🎈 😃 💪 💥

15.04.2020

Kjære Ullern Trening medlem. 💜

Vi er rørt og takknemlig for alle fine tilbakemeldinger og støtte vi har fått gjennom denne rare tiden. Vi setter så stor pris på hver og en av dere trofaste medlemmer. Vi gjør alt vi kan for å komme oss gjennom dette slik at vi kan se alle dere igjen så snart som mulig. Vi følger de løpende rådene fra myndighetene og vet enda ikke når vi får lov til åpne dørene. Derfor har vi valgt å fryse alle medlemskap for betalingen som skal gå i mai og frem til vi åpner dørene igjen. Du trenger ikke å foreta deg noe og du skal ikke bli belastet for ditt medlemskap frem til vi åpner dørene for trening igjen.

Når det gjelder betalt medlemsavgift for perioden 13. mars – 30. april, så vil dette kompenseres ihht det dere har betalt når vi igjen åpner dørene. Dvs. at hvis du har betalt for denne perioden, vil du få tilsvarende periode i avgiftsfri trening når dørene åpner. For deg som har mottatt faktura for april, men ikke betalt, vil denne fakturaen krediteres og du kan se bort ifra denne fakturaen. Igjen takker vi for støtten dere har vist oss, men nå er det vår og staten sin tur til å ta den økonomiske delen.

Hva skjer videre?

Vi har mange spørsmål vi ikke får svar på. Når kan vi åpne? Kan vi åpne med restriksjoner? Hva med kostnader og inntekter, og hva vil støttepakken fra staten kunne bidra med? Hva med ferien? Sommer og lavsesong? Vi har ikke så mange svar å komme med, men vi har noen prinsipper vi jobber etter:

– Vi skal gi medlemmene et tilbud som gir verdi.
– Vi skal kunne se hvert enkelt medlem i øynene når vi åpner og vite at vi har gjort gode og ærlige valg.
– Vi skal holde oss oppdaterte på informasjon og handle deretter.
– Vi skal være kreative og tenke nytt.
– Vi skal ha kontroll på kostnader.
– Vi skal kunne tilby alle ansatte sin arbeidsplass tilbake.
– Vi skal være klar den dagen vi får lov til å åpne igjen.

Vi ser frem til at vi får åpne dørene på Ullern Trening igjen og håper at du savner oss like mye som vi savner deg! Vi holder stengt for at du og dine skal holde dere friske, og vi trenger din støtte nå for å klare oss gjennom denne perioden. Vi håper du er med på laget når vi igjen kan åpne dørene.

I mellomtiden gjør vi det vi kan for å motivere dere til trening, og håper dere holder dere aktive hjemmefra. Vi har laget en Facebook-gruppe for våre medlemmer som heter “Tren med Ullern Trening – Vi heier på hverandre”. Her vil vi legge ut tips, inspirasjon og aktiviteter som vi håper vil inspirere.

Vi savner dere og håper vi snart kan sees på trening igjen! Ta vare på deg selv og de rundt deg.

Hilsen fra hele team Ullern Trening. 💜


26.03.2020

Kjære Ullern Trening medlem,

I 2015 åpnet vi dørene på Ullern Trening. I disse 5 årene har vi sammen med dere og ansatte bygget opp et treningssenter med stort fokus på treningsglede og helse. Hver eneste dag har vi møtt mange fine treningsglade mennesker som har gjort vår jobb til verdens beste. Torsdag 12. mars var et vendepunkt for alle oss på Ullern Trening. Da kom beskjeden fra myndighetene om at alle treningssentre måtte stenge. 25 ansatte måtte permitteres, de ansatte som hver dag har møtt våre medlemmer med et smil.

Statsministeren hadde i forgårs ny pressekonferanse om videre tiltak for å stoppe spredningen av koronaviruset:

“Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april” (https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/tiltakene-mot-koronavirus-viderefores/id2694682/).

Dette er veldig trist for Ullern Trening, for bransjen, for Norge… ja, for hele verden.

Men oppi alt dette, må vi tenke at vi bidrar til et friskt og sunt samfunn, og at vi tar vår del av dugnaden.

Vi håper at du sammen med oss blir med på dugnaden som nå pågår, ved å forholde deg til myndighetenes anbefalinger, og ikke sier opp ditt medlemskap på grunn av virussituasjonen.

Ullern Trening er i god dialog med samarbeidspartnere, bank, huseiere og leverandører for å få til gode løsninger i denne tøffe perioden. Vi ønsker av hele vårt hjerte at våre ansatte skal ha en arbeidsplass å komme tilbake til og at våre kjære medlemmer fortsatt skal ha deres lokale tilbud når denne unntakstilstanden er over.

Vi er glade i deg! Vi har opprettet en Facebook-gruppe for våre medlemmer “Tren med Ullern Trening- vi heier på hverandre!”. Du skal også ha mottatt en e-post om online oppfølging. Bli med i gruppen, benytt deg av det tilbudet vi har og vær i aktivitet sammen med de du bor sammen med. Våre ansatte bidrar gledelig i denne situasjonen for at vi alle skal holde aktiviteten oppe.

Til dere godt voksne. Tonje og Elisabeth har i dag laget et program tilpasset timen “shape workout voksen”. Denne vil vi dele i Facebook-gruppen, men om du ikke er på Facebook, send oss en mail, så sender vi deg programmet. Ta godt vare på deg selv og hold deg frisk!

Vi håper vi kan åpne dørene igjen, sammen med deg, så fort som mulig!

Med ydmyk hilsen fra hele team Ullern Trening. ❤️

 

12.03.2020

❌ Varsel om stenging ❌

Myndighetene har nå bestemt at alle treningssentre må stenge fra 12. mars kl. 18:00 og t.o.m. torsdag 26. mars.

Når det gjelder ditt medlemskap, så håper vi alle vil være med på dugnadsånden og med å opprettholde medlemskapet i en slik tid. Dette for å hjelpe en liten lokal bedrift med å komme seg gjennom denne unntakstilstanden. Vi har stor pågang på telefon og e-post, og ber om forståelse for at svartiden blir lenger enn normalt.

Vi oppfordrer alle til å holde seg i aktivitet hjemme om du er i karantene eller ute om du har mulighet. Vi har lagt ut noen hjemmetreningsprogrammer her med tips du kan gjøre hjemme/ute. Vi vil også komme med tips på sosiale medier. Følg oss gjerne på Facebook og på Instagram.

Nå håper vi alle vil stå sammen med oss for folkehelsen.

Mvh Ullern Trening 💜