Oppdatering

16.06.2021

Nå kan vi endelig åpne opp mer, og vi nærmer oss normalen.

Det siste drøye året har vært tøft, og fremtiden har vært usikker. Takket være støtten fra dere og delvis kompensasjon for kostnader fra staten har vi overlevd til nå. Til nå har det vært en lang nedoverbakke, men vi er klare for å brette opp armene og ta fatt på oppoverbakkene sammen med dere.

Som vi skrev til dere sist så har vi hatt et betydelig frafall av medlemmer, på lik linje med alle i vår bransje. Vi håper det er mange der ute som er klare for å komme i gang igjen med treningen, og sprer det glade budskap om at Ullern trening er stedet å være fremover.

Kompensasjonsordningen er klar. Du som medlem står fritt til å velge om du ønsker kompensasjon eller ikke, og evt. hvilken kompensasjon du ønsker i spørreskjemaet vi har sendt deg på e-post.

Vi håper at mange av dere ønsker og har mulighet til å bidra med deres kompensasjon som gave til Ullern trening, slik at tiden fremover blir mer forutsigbar for oss i forhold til inntekter. Frist for å svare på skjema er 27.06.2021. Dersom du ikke svarer vil vi automatisk håndtere dette som at du ikke ønsker kompensasjon. For dere som ønsker kompensasjon vil dere fortløpende få svar når dette er lagt inn, og vi ber om forståelse om at perioden man får sin kompensasjon vil spres litt utover 2021.

Neste uke vil vi begynne med gruppetrening igjen. På bakgrunn av kort varsel fra myndighetene og at vi gradvis må hente personell tilbake fra permitteringer, i tillegg til at vi går inn i lavsesong og ferieavvikling, vil timeplanen bli svært redusert. Vi ønsker å sette opp et tilbud for dere som trives best med å trene i gruppe, samtidig som kostnadene må gjenspeiles i at vi er nesten halvparten så mange medlemmer som det vi har vært. Vi vil gradvis øke tilbudet etter etterspørsel, samt at vi skal bruke god tid på å snekre sammen en attraktiv og spennende timeplan for høsten. Følg med på appen «Ullern trening» eller på nettsiden: Timeplan her for booking og oversikt over timer. Denne vil bli oppdatert fortløpende innen mandag, men er ikke helt klar i skrivende stund.

Når det gjelder egentrening så åpner vi nå opp for at dere ikke trenger å booke treningen før dere kommer. Det er satt inn adgangssperre i døren, slik at vi har kontroll på antallsbegrensningen til enhver tid. Vi oppfordrer deg som kan til å trene tidlig på formiddagen eller sent på kvelden, til å gjøre det, slik at besøket sprer seg så godt det kan.

Våre åpningstider går nå over til følgende. Dette trer i kraft fra og med torsdag 17.06.2021.

Mandag til fredag: 05:15 – 22:00
Lørdag-søndag: 08:00 – 20:00

Selv om både Oslo og vi åpner mer opp er det fortsatt en del tiltak som fortsatt gjelder:

– Registrer deg alltid med kortet når du kommer. (har du glemt kort, si ifra så vi får registrert deg manuelt) Dette er vår smittesporing.
– Vask hender ofte og bruk hånddesinfeksjon som er satt ut i lokalene.
– Hold minimum 1 meter avstand, også til de i samme kohort som deg.
– Ta med deg egen sprayflaske når du trener, vask alltid utstyr godt etter bruk og gjerne før.
– Bruk rene innesko og håndkle når du trener.
– Garderober er åpne, men dusjer er stengt.
– Hold deg hjemme hvis du er syk.

Er du ikke medlem lenger, kan du melde deg inn her: Jeg vil bli medlem

Nå er våre kampanjer; Sommerkort 1 mnd eller meld deg inn uten bindingstid til prisen tilsvarende med 12 mnd bindingstid.

Sommerlig hilsen fra hele team Ullern <3