Oppdatering

18.02.2021

Kjære kunde,

I går, 17.2.21, fikk vi ny beskjed fra Oslo byråd om at treningssentre må holde stengt i ytterligere 14 dager. Vi krysser fingre og tær for at Ullern trening snart kan åpne igjen.

Det er dessverre ikke så mye nytt å meddele, men vi ville allikevel høre fra oss for å gi dere en status. Vi håpet i det lengste på at denne uken skulle være vår tur til å åpne, men igjen har vi fått forlenget med kort periode. De korte periodene vi har fått vedrørende stenging pr. gang har gjort det vanskelig å vite hvor lenge dette ville vare og evt. hvilke tiltak vi kunne innføre. Spesielt med tanke på at vi har valgt å la betalingene gå som vanlig etter stengingen i november. Vi trudde jo ikke dette skulle vare så lenge nå igjen. Dette gjorde vi fordi statens nye kompensasjonsordning ikke var på plass når vi ble stengt i november. Vi fikk tidligst mulighet til å søke kompensasjon for november og desember den 18. januar 2021. Denne prosessen er i gang og vi ligger i et køsystem for dette. Vi vil meddele at Ullern trening er innenfor reglementet for å motta kompensasjon. Dette vil dekke noe av våre faste kostnader. Vi har også god dialog med våre leverandører i denne prosessen.

Som vi sendte ut pr. e-post i desember, vil alle få mulighet til kompensasjon for tapt trening i perioden. Det vil komme en spørreundersøkelse når vi åpner igjen, der du får valget om du ønsker kompensasjon i form av gratis trening tilsvarende periode du har betalt for eller om du ønsker å støtte oss med dette. Det at dere bidrar med å la betalingene gå som normalt, uavhengig om du ønsker kompensasjon eller ikke i ettertid, letter både det administrative arbeidet i vårt system, samt hjelper oss å betale løpende regninger frem til støtten fra staten kommer på konto.

Noen av dere har ønsket å fryse abonnementet mens vi har vært stengt. En frys i systemet må ha en sluttdato. Denne kan dessverre ikke knyttes opp til om vi er åpent eller stengt. Har du derfor frosset, må vi ha tilbakemelding om du ønsker å forlenge denne utover perioden som allerede er registrert, dersom du ønsker dette. Om vi ikke hører noe vil fakturering automatisk starte opp når frys har utløpt. Vi forsøker å være så fleksible vi kan, men med nesten samtlige ansatte permittert har vi dessverre hatt litt lenger responstid på mailen. Vi lover at dere alle vil få svar.

Vi setter så stor pris på hver og en av dere, trofaste medlemmer. Vi gjør alt vi kan for å komme oss gjennom dette slik at vi kan se alle dere igjen så snart som mulig.

Oslo har nå åpnet opp for å trene med personlig trener en til en innendørs. Om du ønsker dette kan du sende en henvendelse til din eksisterende trener eller til fredrik@ullerntrening.no.

Vi minner også om de digitale gruppetimene som du finner i appen «mywellness», som det ble sendt ut informasjon om pr. e-post 10.12.20.

Vi håper du er med på laget når vi igjen kan åpne dørene, og tar med deg dine venner og familie.

Vi savner dere, og håper vi snart kan sees på trening igjen! Ta vare på deg selv og de rundt deg.

Hilsen fra Tonje, Terje, Kristian, Marie, Elisabeth, Johan, Karianne, Fredrik, Nizam, Vitaliy, Hanne, Sofie, Guro, Pernille, Johanne, Melissa, Mette, Frid, Gry, Ellen, Kari-Ann, Kari, Beate, Wanja, Lotte, Lise, Michael, Inger-Johanne, Stine, Yngvild, Zöe, Anette, Fredrik, Sunniva og Ellen Synøve.

17.02.2021

I dag fikk vi beskjed fra Oslo byråd om at treningssentre fortsatt må holdes stengt i 14 dager.
Vi krysser fingre og tær for at Ullern Trening snart er tilbake. Med åpne lokaler fylt av treningsglede. 😀 🤸‍♀️
Hold ut sammen med oss. Vi savner dere. Klem fra alle oss på Ullern Trening. 💜

21.01.2021

Oslo kommune har forlenget den sosiale nedstengingen ytterligere 14 dager, frem til 4. februar. Vi må dessverre fremdeles holde Ullern Trening stengt inntil videre. Vi gleder oss ENOOORMT til å åpne dørene igjen! 😀 🤸‍♀️
Vi savner dere. Hold på aktiviteten og helsen. Vi kommer sterkt tilbake! 👊 💪
Stor cyber-klem fra alle oss på Ullern Trening. 💜

10.12.2020

Kjære kunde,

Da er det dessverre endelig. Vi må holde stengt iallfall ut 7. januar. Vi er rørt og takknemlig for alle fine tilbakemeldinger og støtte vi har fått gjennom denne nye runden med nedstengning. Vi setter så stor pris på hver og en av dere, trofaste medlemmer. Vi gjør alt vi kan for å komme oss gjennom dette slik at vi kan se alle dere igjen så snart som mulig. Vi følger de løpende rådene fra myndighetene og vet enda ikke når vi får lov til åpne dørene. Det er fortsatt ikke på plass en løsning for oss for å søke kompensasjon fra staten. Hvordan denne støtten blir er vanskelig å forutse, men av erfaring vil den ikke dekke våre faste kostnader en gang. Vi er derfor helt avhengige av å ha dere med på laget for å kunne tilby trening i 2021 og videre.

Når det gjelder betalt medlemsavgift fra perioden 10.11.20 og til vi åpner, så vil dette kompenseres til de som ønsker det, ihht det dere har betalt. Av erfaring fra sist er det mange som ikke ønsker dette, og vi vil kjøre en ny runde med spørreundersøkelse for å få registrert dette riktig. Denne vil komme etter at vi har åpnet igjen, slik at vi får tatt hele perioden samlet. Betalingene vil derfor løpe som normalt i denne tiden, siden vi ikke vet når vi får åpne igjen, men har et lite håp om at det ikke skal bli for lenge til. Igjen takker vi for støtten dere har vist oss.

Det er pr. nå muligheter for å trene med personlig trener innendørs, dersom du har en medisinsk begrunnet årsak til trening. Hvis du av medisinsk grunn trenger individuell opptrening og/eller rehabilitering kan du trene hos oss med Personlig trener 1:1. Medisinsk begrunnet betyr at du som trener med PT må ha henvisning til trening som del av fysikalsk rehabilitering. Henvisningen må medbringes/vises før trening igangsettes. Henvisning må komme fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor. Om du ønsker dette kan du sende en henvendelse til din eksisterende trener eller til fredrik@ullerntrening.no.

I denne nedstengningen har vi nå fått på plass en digital plattform for gruppetrening. Tren hvor du vil og når du vil med timer fra Technogym og Ullern trening. Dette finner du nå i appen «mywellness». For å få tilgangen til dette må du gjøre følgende:

Hvis du allerede har Mywellness-konto, logg inn på mywellness-appen og du finner timene øverst i appen.

Har du ikke en Mywellness konto eller du har en konto som ikke er knyttet til samme e-post som du har oppgitt til Ullern trening vil du få en e-post hvor du kan opprette en ny konto.

Etter du har opprettet din bruker via e-posten du får – logg inn på den nye brukeren din i appen Mywellness. Appen kan lastes ned til telefon eller nettbrett i app-store eller i Google-play.

Dette tilbudet vil nå være inkludert i ditt medlemskap, så lenge vi er stengt ned. Vi håper dette kan kompensere litt for den tapte tiden i våre lokaler. Dette er også en løsning vi vil jobbe med å utvikle videre slik at dere kan ha med oss i lomma når dere skal på ferie.

Vi håper du er med på laget når vi igjen kan åpne dørene. I mellomtiden gjør vi det vi kan for å motivere dere til trening, og håper dere holder dere aktive hjemmefra.

Vi savner dere, og håper vi snart kan sees på trening igjen! ❤️ Ta vare på deg selv og de rundt deg.

Følg oss også på facebook for tips og motivasjon til treningen. Kanskje er det i år du skal kjøpe gavekort til jul fra Ullern trening? Dette kan kjøpes på https://ullerntrening.brponline.se:443/#/reflink/buyvaluecard?webCategory=8.

Til slutt vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Julehilsen fra Tonje, Terje, Kristian, Marie, Elisabeth, Johan, Karianne, Fredrik, Nizam, Vitaliy, Hanne, Sofie, Guro, Pernille, Johanne, Melissa, Mette, Frid, Gry, Ellen, Kari-Ann, Kari, Beate, Wanja, Lotte, Lise, Michael, Inger-Johanne, Stine, Yngvild, Zöe, Anette, Fredrik, Sunniva og Ellen Synøve.

06.11.2020

Kjære Ullern medlem,

Det ble i dag vedtatt av byrådet i Oslo at alle treningssentre må stenge fra kl. 00:00 tirsdag 10.11.20. Nedstengningen varer i første omgang i 3 uker, til og med mandag 30.11.20. Du er fortsatt hjertelig velkommen til å trene denne helgen.

For at vi skal kunne overleve nok en runde med stengt bedrift har vi dessverre ikke mulighet til å fryse eller refundere medlemsavgiften for november. Vi trenger dere alle nå til å bidra med medlemsavgiften som en felles dugnad, hvis Ullern trening skal bestå.

I løpet av mandag 9.11.2020 vil vi presentere en utetimeplan slik at vi sammen kan holde oss fysisk aktive. Vi kommer med en egen informasjon vedr. dette.

Når det gjelder Personlig trening vil vi også tilby trening ute. Trenerne vil kontakte dere for oppmøtested ute. Har du ikke en Personlig trener i dag, ta kontakt med oss på post@ullerntrening.no så vil vi sette deg i kontakt med en trener.

Vi vil videre informere dere alle om at det ikke har vært noen smitteutbrudd lokalisert på treningssentrene i Norge. «Av 8 millioner besøkende på treningssentre siden juni, har det kun vært ett smittetilfelle som kan spores tilbake til et treningssenter, ifølge tall fra de største kjedene i Norge». Ref. Kjersti Oppen, bransjedirektør Virke trening. Dette grunnet strenge smitteverntiltak og at dere har vært flinke til å ta hensyn, og fulgt de tiltakene som er gitt. Til tross for dette så velger Oslo byråd å stenge ned en bransje som er svært viktig for folkehelsa under en pandemi, både med tanke på fysisk og psykisk helse.

Vi ønsker av hele vårt hjerte at våre ansatte skal ha en arbeidsplass å komme tilbake til og at våre kjære medlemmer fortsatt skal ha deres lokale tilbud når denne unntakstilstanden er over.

Ullern trening – Din lokale møteplass for en bedre hverdag, vi ser HELE deg.

Beste hilsener fra

Tonje, Terje, Kristian, Marie, Elisabeth, Johan, Karianne, Fredrik, Nizam, Vitaliy, Hanne, Sofie, Guro, Pernille, Johanne, Melissa, Mette, Frid, Gry, Ellen, Kari-Ann, Kari, Beate, Wanja, Lotte, Lise, Michael, Inger-Johanne, Stine, Yngvild, Zöe, Anette, Fredrik, Sunniva og Ellen Synøve