Oppdatering

21.01.2021

Oslo kommune har forlenget den sosiale nedstengingen ytterligere 14 dager, frem til 4. februar. Vi må dessverre fremdeles holde Ullern Trening stengt inntil videre. Vi gleder oss ENOOORMT til å åpne dørene igjen! 😀 🤸‍♀️
Vi savner dere. Hold på aktiviteten og helsen. Vi kommer sterkt tilbake! 👊 💪
Stor cyber-klem fra alle oss på Ullern Trening. 💜

 

06.11.2020

Kjære Ullern medlem,

Det ble i dag vedtatt av byrådet i Oslo at alle treningssentre må stenge fra kl. 00:00 tirsdag 10.11.20. Nedstengningen varer i første omgang i 3 uker, til og med mandag 30.11.20. Du er fortsatt hjertelig velkommen til å trene denne helgen.

For at vi skal kunne overleve nok en runde med stengt bedrift har vi dessverre ikke mulighet til å fryse eller refundere medlemsavgiften for november. Vi trenger dere alle nå til å bidra med medlemsavgiften som en felles dugnad, hvis Ullern trening skal bestå.

I løpet av mandag 9.11.2020 vil vi presentere en utetimeplan slik at vi sammen kan holde oss fysisk aktive. Vi kommer med en egen informasjon vedr. dette.

Når det gjelder Personlig trening vil vi også tilby trening ute. Trenerne vil kontakte dere for oppmøtested ute. Har du ikke en Personlig trener i dag, ta kontakt med oss på post@ullerntrening.no så vil vi sette deg i kontakt med en trener.

Vi vil videre informere dere alle om at det ikke har vært noen smitteutbrudd lokalisert på treningssentrene i Norge. «Av 8 millioner besøkende på treningssentre siden juni, har det kun vært ett smittetilfelle som kan spores tilbake til et treningssenter, ifølge tall fra de største kjedene i Norge». Ref. Kjersti Oppen, bransjedirektør Virke trening. Dette grunnet strenge smitteverntiltak og at dere har vært flinke til å ta hensyn, og fulgt de tiltakene som er gitt. Til tross for dette så velger Oslo byråd å stenge ned en bransje som er svært viktig for folkehelsa under en pandemi, både med tanke på fysisk og psykisk helse.

Vi ønsker av hele vårt hjerte at våre ansatte skal ha en arbeidsplass å komme tilbake til og at våre kjære medlemmer fortsatt skal ha deres lokale tilbud når denne unntakstilstanden er over.

Ullern trening – Din lokale møteplass for en bedre hverdag, vi ser HELE deg.

Beste hilsener fra

Tonje, Terje, Kristian, Marie, Elisabeth, Johan, Karianne, Fredrik, Nizam, Vitaliy, Hanne, Sofie, Guro, Pernille, Johanne, Melissa, Mette, Frid, Gry, Ellen, Kari-Ann, Kari, Beate, Wanja, Lotte, Lise, Michael, Inger-Johanne, Stine, Yngvild, Zöe, Anette, Fredrik, Sunniva og Ellen Synøve