GRETE ROEDE KURS

Det å endre gamle vaner kan være et vanskelig prosjekt å gjennomføre alene, men ved å følge Grete Roede kurs får du hjelp, innsikt og personlig oppfølging til å få dette til.

Elisabeth Reiersen er glødende interessert i trening, helse og ernæring. Hun er nylig utdannet gruppeinstruktør og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og jobber til daglig som dette ved Ullern Trening. Nå ser hun frem til å hjelpe deg med å etablere nye vaner med trening og riktig kosthold, som vil gi deg masse overskudd og glede.

Vi tilbyr Roede Aktiv Spinning kurs, varighet 8 uker:

Kurset består av 45 min spinning og 45 min kostholdsveiledning. Samt drop-in timer, med varighet 4 eller 8 uker.

For mer informasjon og påmelding: https://www.greteroede.no/kursleder/elisabeth.reiersen

Elisabeths erfaring med Roede-metoden:

«Jeg deltok på Grete Roede kurs etter min første graviditet, for å bli kvitt de siste svangerskapskiloene. Siden da har jeg aktivt brukt det jeg lærte på kurset, og mener at Grete Roede-metoden er definisjonen på et sunt og variert kosthold som man kan leve veldig godt med.»

Elisabeths beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt:

«Å holde vekten handler om å etablere gode vaner som man klarer å leve med: spise regelmessig, planlegge måltidene, variert kost, og selvfølgelig være fysisk aktiv. Det er lov å kose seg og skeie ut innimellom, bare ikke hver dag!»

Elisabeths aktivitetstips:

«Finn en aktivitet du liker, trening skal gi deg energi og glede. Skaff deg en treningspartner eller gjerne flere, da blir det sosialt og vanskeligere å droppe treningen. Lag en plan og sett deg et mål, det er inspirerende å ha noe å jobbe mot.»